GUFF2
My Photo

« Vieraita ja lahjuksia | Main | Um. Hello? »

October 03, 2003

Comments

Marko

Kuhan kokeilen ja kyselen, että kai se Jukka välttyi flunssalta? Montako hoitokertaa herralla vielä on jäljellä? Keskiviikkona Jukka kai taas menee myrkytettäväksi? Ovatko lääkärisedät(tai tädit) kertoneet mitään miten hoito on tehonnut?

jukkahoo

Vältyin ja vältyin... Ei ole ollut kuumetta, mutta kurkku on ollut kipeä (niin kuin joka kerta muuten, mikä lieneekin sivuoire?) ja nuhaa on ollut.

Menen torstaina myrkytettäväksi, keskiviikkona on nimittäin vuorossa se leikkaus, jossa kaulan ja rintäkehän väliin laitetaan sellainen systeemi, jonka kautta on "helppo" kytkeä kanyyli kiinni suurempaan suoneen ja hoitaa sytostaatteja sitä kautta. Käsistä alkaa suonet olla sen verta hankalasti löydettävissä, että tällainen on pakko laittaa.

Alkuperäinen kuuden hoitokerran putki on siis puolessa välissä, mutta oletettavastikin hoito ei lopu siihen, vaan jatkuu niin kauan kuin meikäläinen on terve. Uusin lääkärini (Maija; blondi) suunnitteli alustavasti sairaslomaa maaliskuulle... Eli vielä voi aikaa kulua.

Tuumori ON pienentynyt, sanovat TT-kuvat ja keuhoista on sekä poistunut tummentumia että toiset ovat pienentyneet. Kehitystä siis tapahtuu, mutta mikäli olen ymmrtänyt oikein, niin hieman hitaammin kuin alunperin oli toivottu. Peukut ylöspäin, folks!

The comments to this entry are closed.