GUFF2
My Photo

« Men's Free Program | Main | The Quiz to end all Quizes »

February 07, 2004

Comments

Mekku

Way to go Albena & Maxim! Olipa helpotus, että ei tarvitse vihata näitä kisoja. Nyt vielä Susanna pitää pään kylmänä tänään ja homma on hoidettu vallan mainiosti. Sari: How was the butt-lift?

Ben

(Lukeeko kukaan (muu) näitä vanhempia viestejä, eli huomaako kukaan asiasta kiinnostunut tätä? Nähtäväksi jää...)
Asiahan ei minulle varsisnaisesti kuulu, mutta mitenkäs muiden luistelufanien kotona otettiin vastaan Eurosportin käsittääkseni käsittämätön luistelugaalan kohtelu? Susanna "kiroili vuolaasti" (no, kyllä tuon voisi ainakin melkein kirjoittaa ilman hipsukoita) kun gaalaa ei esitettykään kokonaan. Täytyy myöntää että minäkin ihmettelin suuresti sitä että tuollainen tapahtuma jää jonkun pirun ampumahiihdon ja jonkun vielä pirumman Afrikka-Afrikka jalkapallo-ottelun jalkoihin. Jotain rajaa!

No, meiltä (Susannalta) ainakin lähti Eurosportille tulikivenkatkuista palautetta sähköpostitse. Enpä tiedä noteerataanko tuota palautetta, taitaa Eurosportin uroksille olla tappohiihdon ja jalkapallin kaltaiset kunnon testosteroniurheilut lievästi paljon kiinnostavampia kuin joku hömppeliluistelu.

Tuntuu vähän siltä, että olisi aika tuonkin monopolikanavan saada kunnon kilpailua. Kuinka vaikeaa loppujenlopuksi voisi olla tehdä ohjelmakaavio niin että kaikille suunnitelluille ohjelmille jää tilaa? Tsiisus kraist, vuorokaudessa on 24 tuntia, ohjelmia voi aina lykätä jos vaikuttaa siltä että joku liveosuus rupeaa menemään toisen päälle ja uusintoja voi esittää vaikka aamuyöstä jotta asian harrastajat saavat kamansa nauhalle jos niin tahtovat!

Nimim. Tuohtunut "luisteluleski".

Sari

Periaatteessa yhdyn Susannan mielipiteeseen. Poikkeuksellisen typerää ohjelmistosuunnittelua ennen kaikkea se että gaalaa ei sitten voitu näyttää jälkiäänitettynä; siinä toisin kuin itse kilpailuissa kun se suora lähetys ei ole niin kovin tärkeää.

Mutta täytyy myöntää että henkilökohtaisesti en siitä niin kovin ahdistunut, koska gaala ei minua kauheasti kiinnosta. Suurin osa gaalaohjelmista on Yhdysvaltain markkinoille suunnattuja jumalattoman tylsiä lyyrisiä ohjelmia geneerisen naislaulajan ballaadiin tai vaihtoehtoisesti Mike Weiss/Candeloro tyyppisiä "revimme paidan päältä 80-luvun rockin tahtiin" -pläjäyksiä. Niiden luistelulliset ja taiteelliset arvot tuppaavat olemaan aika nolla.

Mukana on yleensä ne yksi tai kaksi helmeä. Viime aikoina muistiin on jäänyt lähinnä vain Albenan ja Maximin Absintinjuoja -ohjelma. Joten henkilökohtaisesti minä vaihtaisin gaalan pakolliseen tanssiin milloin tahansa.

jukkahoo

Meillä on Bookmarks-osiomme "Urheilu"-kohdassa kaksikymmentä linkkiä. Niistä kaksi on minun sinne laittamiani. Kolmea käytän. Kaikki linkit koskevat jääurheilua. Näistä neljä koskee lajia, jossa saa (ja pitää) ottaa kontaktia - ja mieluusti enemmän kuin sylipainia tai nostelemista. Lisävarusteista mainitsemisen arvoinen on ainakin sellainen keppi, jolla läimitään yleensä sellaista pientä kumista mustaa lätyskää.

Muutkin linkit saavat miehen kyyneliin. Se helppoa on...

Teemu

Kysehän on aina preferensseistä. Se, että on joutunut katselemaan tai(s)toluistelua joka ilta n iltaa, vähentää gaalan missaamisesta johtuvaa angstia. Ainakin minulla. Ja vaikka en NOKIA African Nations Cupia niin tarkkaan seurannutkaan, lienee syytä muistuttaa että jalkapallo on sentään jalkapalloa. Suomalaistenkin olisi syytä näin globalisaation nimissä luopua jääurheilusta ja satsata johonkin millä on merkitystä. Ei siinä, onhan jäällä kiva heilua kepin kanssa tai ilman, mutta kun suurimmalle osalle maailman ihmisistä "jää" on jotain mitä on "muualla". Kun taas nurmi, pallo ja myöhemmin nappikset ovat elämä. Tai kuten Arsenalin entinen manageri sanoi: "jotkut ihmiset luulevat, että jalkapallo on maailman tärkein asia. He ovat väärässä. Se on paljon tärkeämpää."

Manu

Tarkalleen ottaen se oli entinen Liverpool-manageri Bill Shankly. Kaivakaapa roskiksesta esiin Sunday Times 4.10. 1981, sieltä se löytyy. Ja kyseessä on todella Eurosport-kanava, jos se olisi Euroshow, sitten taitoluistelun loppunäytös olisi kuulunut tulla suorana.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)