GUFF2
My Photo

« Pairs' short program | Main | Pairs' Long »

February 04, 2004

Comments

Jaakko

Toi on oikeesti sairautta. Kouluratsastuksen ja oopperan vielä ymmärrän. No okei, en ymmärrä edes kouluratsastusta.

Mekku

Jep, yhdyn edelliseen ja haluan vielä lisätä, että Seppo oli taas hyvässä vedossa, kertoen meille kaikille, kuinka Plushy on kotoisin "Volgogradista, siis entisestä *Leningradista*" ... Hoh.
Mainitaan sitten vielä suomalaispojukin, A-P luisteli mielestäni vallan mainiosti, sitä spinin horjahdusta lukuunottamatta. Esittämistäkin oli kivasti ja koreografia hyvä. Vaikka en oikein tajua, mitä yle:n aamu-uutiset halusivat oikein meille kertoa uutisoidessaan, että "pienistä virheistä huolimatta Nurmenkarin ohjelma sisälsi kaksoisakselin" ?!

Mekku

Yhdyn siis Sarin postaukseen, en tuohon Laatikon kerettiläiseen herjaukseen!!! :)

Marko

Hetken aikaa ihmettelin, että onko tuo luisteluhulluus sittenkin sellainen tauti josta VOI parantua, mutta ilmeisesti ei. Silti tuokion ajan jaksoin uskoa ihmeeseen ennen kun luin tuon masentavan ja ikävän korjauksen.

Sari

Tsha! Henkilökohtaisesti minä en puhuisi sairauksista mitään jos olisin ollut sunnuntain lumimyrskyssä hiihtämässä kymmeniä ja taas kymmeniä kilometrejä ilman mitään hyvää syytä...

Ja ei sitä kuulkaa tiedä, jos Speedy saa lävitse haluamansa muutokset saattaa taitoluistelu muuttua niin tylsäksi ettei sitä vihni katsoa Erkkikään.

Ja tervetuloa FSU:hun, Mekku ;-)

jukkahoo

Minäpä se poika olenkin naimisissa tämän intomielen kanssa ja asun vieläpä samassa asunnossa! Go Vakthang!!!

Ben

Jukka, tiedän aika hyvin mistä puhut.

Nimimerkillä "Vaimo omi taas telkkarin".

;)

Teemu

Jaa jaa... Täällä sitä vain pajatetaan luistelusta. Minä se tässä järkyttynyt saan olla!
Viime aikoina iltani on pelastanut vain Seppo K., joka oikeasti tietää mistä puhuu. Tietäen "eräiden" naishenkilöiden käsittämättömän Seppo-inhon haluan kysyä ovatko "he" seuranneet lajia paikan päällä jo Sarajevossa -84? Mistä "he" mitään tietävät. Sepolla on zamboni-kuskin suuri sydän!!!

Sari

Zambonikuskit ovat maan hiljaisia sankareita ja heidän urotöistään pitäisi laulaa enemmän, ja Sepolla on varmasti suuri sydän - pelaahan hän jääkiekkoa Arvi Lindin kanssa eikä kukaan joka pelaa jääkiekkoa Arvi Lindin kanssa voi olla paha ihminen. Mutta puhuu hän silti läpiä päähänsä.

Teemu, Ben ja Jukka voivat perustaa taas uuden skifistisen alajärjestön ja alkaa julkaista fanzinea siitä kuinka vaikeaa on kun parisuhde on luisteluhullu :-)

jukkahoo

Olenkin hieman ajatellut, josko perustaisin pienen seuran nimeltä LUTZ - Luistelun Uhrien Tuki Zeura. Se voisi julkaista omaa fanzinea, jonka nimi olisi (tietenkin) FLUTZ - Fanzine Luistelun Uhrien Tuki Zeuralle.

Otan vastaan jäsenanomuksia. Anomuksessa on vakaasti luvattava unohtaa se, kuinka puoliso (et al) ovat opettaneet miten erilaiset taitoluisteluhypyt suoritetaan, miten ne eroavat toisistaan ja mitkä niiden nimet nyt olivatkaan.

Lisäksi on eduksi, mikäli osaa vääntää taitoluistelijoiden nimistä hauskoja muunnoksia (tyyliin "Boring/Crap" tai "Naakka/Kostomarenki"). Ehdoton vaatimus on kuitenkin jo vuosia kestänyt kärsivällinen suhtautuminen (ilmeisen) vakavasta sairaudesta kärsivään "parempaaan puoliskoon".

Mekku

Onko tuo hyppyjen opettamisen unohtaminen ihan välttämätön vaatimus? Luulisi, että yksi luistelulesken suurimmista riemunaiheista on muistella sitä, miten suunnattoman naurettavalta hänen armaansa näytti yrittäessään olohuoneen matolla sinkaista itseään ilmaan jalat ties mihin suuntiin kallellaan...
Ja mites on niiden piruettien kanssa? Saako luisteluleski muistaa, miten eteen-sisäterälle piruetti pyörii?

Teemu

Minä voin unohtaa mitä vain, jos on pakko. Mutta tuo "jo vuosia kestänyt kärsivällinen suhtautuminen" tuottaa ongelmia. Muuten olen hauska veikko... ja säännöthän on tehty rikottaviksi, eiks jeh? Ja piruetti pyörii. Piste. Se on vähän niinkuin karavaani, joka kulkee. Suunnalla ei ole niin väliä.

Ben

Arvoisa LUTZin pääpiru(etti),

Täten anon jäsenyyttä erinomaisessa seurassanne.
1. En ole koskaan oppinutkaan kaksoissalkovin ja immelmanin eroa tai edes sitä miten ne suoritetaan (lutsin oikeasta kirjoitusasusta puhumattakaan). Erittäin paljon parempi puoliskoni on näitä minulle toki joskus yrittänyt selittää, mutta käsittääkseni hän luopui toivosta jo ajat sitten.
2. Olen melko huono muistamaan nimiä, mutta väännellä osaan ainakin jos minulle annetaan rautalankaa. Torvi & Tiinu eivät enää taida luistella ainakaan ilman reilua rahatukkoa, mutta nuo nyt olivat ensimmäisenä mieleen pompanneet nimet. Sitten on tietenkin nämä ryssät joita telkun edessä kuolataan päivät pitkät, mutta kun en nyt muista sen Pulusenkan nimeä millään.
3. Kärsivällisen suhtautumisen osalta esitän suosittelijaksi vaimoani.

Manu

Eikös Joubertin Matrix-esitys vapaaohjelmassa sitten tuonut taitoluistelua lähemmäksi scifi-piirejä? Taisi Plushenko polvet sittenkin antaa periksi, tuomarit laittovat vanhasta muistista tokaksi. Minä olen ollut katsomassa jopa telinevoimistelun SM-kisoja paikan päällä eli aika toivoton tapaus. Yleisesti arvostelulajit eivät ole niin mieleeni, mutta nämä kaksi kyllä. Poikkeuksen taitoluistelussa muodostaa jäätanssi, jonka seuraamisen lopetin Naganon -98 olympialaisten rytmitanssiosuuden jälkeen, kun 4 tunnin aikana soitettiin vain neljää biisiä. Näinpä jäätanssi on ainoa laji, jotka talvikisoissa jäävät väliin, esim. curling, kelkkailu ja short-track kuuluvat kyllä seurattaviin lajeihin. Tuosta amerikkalaisten "huonosta urheilumausta" lisäisin, että onhan vuoden -94 olympialaisten naisten lyhytohjelma kaikkien aikojen 6. katsotuin ohjelma amerikkalaisen television historiassa.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)