GUFF2
My Photo

« Like Watching a Train Wreck, part two | Main | Bookmarks »

April 04, 2004

Comments

Teemu

Otan osaa. Se kirpaisee ja kovaa kun väärä joukkue voittaa, vaikka en voi väittääkään olevani yhtä intohimoinen jääkiekkoihminen kuin
eräät tuntemani Halmeet/Polviset...
Varsinkaan kun täältä on ollut vähän vaikeaa seurata pelejä kuin tilastojen valossa. Se nyt vain näyttää olevan luonnolaki, että pullasorsat pelaavat mestaruudesta vuosi toisensa jälkeen. Se vastustaja vain vaihtelee. Ja koska komukkana asetan aina yhteisön yksilön edelle, on minusta se suurempi epäoikeudenmukaisuus kuin yksittäisen joukkueen epäonni. Joka tapauksessa, otan osaa.

Manu

Niin, ei tässä muuta neuvoa voi antaa kuin että kannattaa voitoista ottaa suurempi ilo irti, jotta ne tunteet kannattavat köyhien vuosien yli. Eihän HIFK:in viime mestaruudesta ole kuulunut kuin 6 vuotta, monilla muiden seurojen kannattajilla on ollut pitempiä kuivia vuosia. Jalkapallossa ManU:n kannatajana en voi liigatasolla köyhistä vuosista puhua, mutta vuoden -99 uskomattoman triplan jälkeen ajattelin, että ei minua haittaa vaikka Euroopassa ei menestystä vähän aikaan tulisikaan. Ja Mets-fanina varmaan osaat vieläkin nauttia vuoden -86 ihmeellisestä World Seriesin voitosta, että viime ajan rämpimiset eivät niin koske.

Manu

Ajattelin tähän listata muutamia asioita, jotka vievät mielenkiintoa jääkiekosta:
Yleistä: Mailahäirinnän salliminen, tappeluiden salliminen, vaihteleva tuomarilinja.
SM-liiga: Suljettu liiga, säälipleijarit, liikaa paikallisotteluja
NHL: Palkkakaton puute, olematon doping-kontrolli, omistajien liika kiinnostus rahasta kansainvälisten otteluiden ja lajin hyvin voinnin kustannuksella
Kansainväliset ottelut: MM-kisoja liian usein jopa olympiavuonna, kaksien viime olympialaisten tympäisevä pelisysteemi, World Cupeja liian harvoin ja epäsäännöllisesti

Muiden lajien tuomarilinjojen vaihtelusta sen verran, että lukemani perusteella NFL:ssä on ollut hieman sama playoff-ongelma esim. kiinnipitämis tai syötönvastaanoton häirintä tyyppisissä tuomioissa. Onneksi tämän vuoden Super Bowlissa sitä ei näkynyt vaan rangaistuksia taisi tulla ennätysmäärä.

Veriveli

"yleinen pelikäsitys ja esittämä kuva jääkiekon tulevaisuudesta Suomessa on sellainen, joka yksinkertaisesti johtaa lajin tylsistymiseen ja maajoukkueemme jatkuvaan alamäkeen. "

Pah. Happamia, sanoi kettu... Tepsi ruleoi.

jukkahoo

Oijoijoi... Otimme sitten HPK-korvamerkityt himmeimmät mitalit. Jätkiä siis kiinnosti sen verran. Onhan tietysti se ensi kaudenkin sopimuksen kanssa tällainen kauden viimeinen peli ihan asiallista pelata.

Ellei sitten todellakaan kiinnosta, kuten mitä ilmeisemmin "Päät ylhäällä, mä tuun takaa!"-Jereä ei tainnut napata. Liekö päässyt Oulun vikan pelin kaamosmasennus jatkumaan Tapulikaupungissa?

Vaan mikä vaivaa tepsukoita? Minäkin rupesin kannattamaan ihan sukulaisuus-syistä johtuen kyseistä seuraa ja välitilinpäätös näyttää munatonta peruuttelua Primetime-teeveessä ja viimeisen vitosen verran säikkykorva-jänöstelyä. Peliä Auran Juustot! Viihdearvoltaan tämä peli oli kyllä aikamoinen romahdus mennä viikkoiseen verrattuna. Eikyl me kuiteki nousta täst viä ja roudata se nakkikulho Lännen ääreen!

jukkahoo

Mitä helmettiä? TuPSukat olivat taas vastaanottavana osapuolena. Ja Cowpats voittivat taas jatkoajalla! Eikö tämä ole jo nähty aiemmista peleistä että tämä taktiikka ei toimi kyseistä joukkuetta vastaan? Voitto varsinaisella peliajalla tai kylmät käy!

Mafiassa oli hauskaa. Fionnakin otti kuppia ihan tosissaan. Minäkin olen aika soossissa. Teksti kulkee. Kärsimysnäytelmä on edessä. Koko pääsiäinen on kiinni erilaisissa sukuloinneissa. Vielä kun pääsisi siivoamaan varastot. Ah, kevätsiivous...

Peliä Auran Juustot!!! METS voittoon!!!

Manu

Ihan hienoa, että mestaruus meni pitkästä aikaa pohjoiseenkin. Hyvä muistutus siitä, että on sitä Suomea Bodominjärven ulkopuolellakin.

Noin suuremmassa mittakaavassa viikonlopun seuratuin urheilutapahtuma taisi olla U.S. Masters. Siellä oli eka kertaa mukana kiinalainen pelaaja, muuan Zhang, joten ehkä kisa noteerattiin paremmin Teemunkin kotinurkilla. Voittaessaan aikaisemmin Euroopan Tourin Aasian kisassa tämä herra Zhang oli aiheuttanut kohua maksamalla caddyllensä huomattavasti normaalia pienemmän palkkion.

Teemu

Ai Zhang! juu, tunnen kaverin. Se on tuossa viereisessä toimistossa. Ja taksikuskina. Ja lehdenmyyjänä, päätoimensa eli tarjoilun ohella. Itse asiassa laskutavoista riippuen Zhang (tai Chang, kyseessähän ON yleensä sama nimi) on kiinalaisten sukunimien listalla sijoilla 3-5. Yhteensä heitä on hyvinkin yli 100 miljoonaa ympäri maailmaa. CCTV 5 on urheilukanava, mutta telkun vartiointi on jäänyt vähälle viime aikoina.
Jukan tavoin kommentti Koivulle: jos vastustaja ottaa playoffseissa 5 jatkoaikavoittoa, ne kannattaa piestä varsinaisella peliajalla. Mutta minun on pakko myöntää olleeni tyytyväinen Kärppien voittoon, tosin ottelusarja oli kuulemma heikkotasoinen kaiken kaikkiaan. Itse en nähnyt, en siis tiedä.

Manu

Tästä voimmekin laskeskella, että kun normaalin pelaajan mahdollisuus tehdä hole-in-one on ehkä noin yksi miljoonasta, niin tämä Zhang tekee todennäköisesti ainakin 100 hole-in-onea. Watch out, Tiger!

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)