GUFF2
My Photo

« They're gone | Main | Reading update »

April 28, 2004

Comments

Keiju

Civs rock. Master of Orion 2 is almost as addictive. Runs well on slower machines too. Not to mention Angband or Nethack.

Teemu

Hyvä Sari!!! Ymmärrän sinua täysin ja voin kertoa että ilman Civ II:sta olisin valmistunut jo ajat sitten. Vuodet 1999-2000 menivät aikalailla kyseistä peliä tahkotessa. Nyt olen tunnustanut ongelmani ja elän päivän kerrallaan. Ostin jo kesällä 2002 täältä Kinkkilästä Civ III:n (aito, 5 euroa) mutta annoin sen jalomielisesti ystävälleni ja unohdin ostaa uuden. Ja siitä eteenpäin on opiskelukin taas edennyt... Huomaan "parantuneeni", koska läppärilläni on täällä Nethack, enkä pelannut sitä moneen viikkoon. Angband oli tuhoisa 90-luvun puolivälissä.

PS. pelin piilottaminen ei auta: sitä voi pelata ilman cd'täkin...

Keiju

Vauvan hankkiminen auttaa addiktioon kuin addiktioon... paitsi vauva-addiktioon! Ahahahahaa!

Jaakko

Mun taas täytyy tunnustaa, että vuosien Morian ja Angbandin tahkoamisen jälkeen ei mikään tuntunut miltään. Edes Civit eivät napanneet ja Thief oli vain välipala...kunnes...haksahdin uudestaan, tällä kertaa Zangbandiin! Pasianssin lisäksi ainoa peli, jota pelaan. Merkkipohjaiset luolaseikkailut ovat ehdottomasti addiktoivimpia pelejä mitä tiedän.

Sari

Kiitti kovasti Teemu! Minä olin onnistunut uskomaan (ja Jukka minua ansiokkaasti tässä harhaluulossa tuki) että multimediaomimaisuuksien puuttuminen merkkaa että peliä ei voi pelata ilman CD:tä. Nyt tiedän paremmin. Tai Pahemmin. Viikinkien konsuli Minna Canth on juuri ajautunut sotaan Hammurabin kanssa. Ulvilaa piiritetään.

Luojan kiitos on työhuone ja työkone jonne en peliä lataa, muuten tuo välilyöntipalkin hakkaaminen jatkuisi yötäpäivää.

fionna

I'm a recovering Civ II addict myself. And I see people mentioning Angband, I'm recovering from that too.

Be wary...

Keiju

Noh, Angband suojeli minua sentään Nethackilta. En ikinä päässyt jälkimmäisessä ensimmäistä tasoa pidemmälle kun kaiken aikaa vertasin sitä Angbandiin. Viimeisin yritys tyssäsi siihen, etten kannettavastani löytänyt väli-ilmansuuntia.

IMPGO Diablot ovat graafillisia Angbandeja.

The comments to this entry are closed.