GUFF2
My Photo

« I feel vindicated | Main | Sari's Addiction »

April 24, 2004

Comments

jukkahoo

And since I'm such a pea-brain myself, I only now decided to check whether for example Google has my pages cached. Sure enough. No major harm done, except that those non-linked pages I've made just for myself don't seem to be there. There went the Bible for Kaaba... I just hope I do have it all somewhere as a paper copy. Silly me!

Veriveli

Just tollasten takiahan mä luulinkin, että sulla on koko tuotantosi myös itselläsi
jossain tallessa. Esim. kotikoneen levyllä ja sen varmuuskopioilla. Varmuuskopiot
kotikoneen levystähän sulla nyt joka tapauksessa on. Onhan?
Suomi voittaa 4-2. Ja heti kun tuon kirjoitin USA teki maalin. Argh.

jukkahoo

Sä oot guru! Ei huanommin arvattu, kai sä pistit kaks euroo pitkävetoon?

Ei tietenkään mulla ole mitään noista helvetin geocities-teksteistä minään varmuuskopioina. Nehän on vaan sellaisia internetin ihmeelliseen maailmaan sujautettuja pieniä päiväperhosia, joiden olemassaolon voi ilkeä liemulohi (tai yahoo/geocities) voi koska tahansa pusertaa kuivaksi.

Tai siis, on mulla noi Novgorod-reissun, Ameriikan päiväkirjojen ja Rantsien kopiot olemassa. Kirjapäiväkirjaa sitten ei. En ajatellut ihan aikuisten oikeesti koskaan moisia kopioita tarvitsevani, puhumattakaan siitä, että se koko ilmainen Pagebuilder-systeemi on aika yksinkertaisuuden huipentuma; siihen vaan kirjailet ruutuun ja julkaiset. Iisi piisi.

Varmuuskopiot kotikoneen levystä... salli mun nauraa. Mä olen sellainen luonnonlapsi, että mokomakin kopioiminen ja huolestuminen on sen verta stressaavaa, jotta kunhan Paskan sattuessa saa edes hieman kiroilla ja ns. availla venttiileitä, niin meikäläiselle tulee siitä hyvempi olo. Harva asia muutenkaan enää stressaa niin kauheasti. Stressi on pahasta, siitä voi tulla vaikka mahahaava tai syöpä.

Hyvä avaus leijonilta. Ekan erän heikot hetket kun jaksettiin hieman tarkemmin puolustaa, niin pelihän oli meidän hallussamme. Kisastudiossakin (ja siellähän oli ihan ihmisiäkin, kymmenen henkeä!) tunnelma oli sopivan tiivis ja kelvollisesti kalibroitu, sillä neljästä maalista kolme teki pullomies. Joroisten härällä ei ole omaa, mutta Kurpitsapäällä ja Laiska-Lassella on, Lassen pullo on nyt tosin tyhjä. Kaksi maalia heti ekaan matsiin oli ehkä kuitenkin enemmän kuin odotettiin. Kysymys on nyt: tuleeko seuraavaan peliin uusi pullo?

Néa

Don't wait too long to grab the caches, though - do it at once if you haven't already. Google cache doesn't remain very long.

Though web.archive.org is usually quite trustworthy, and might have your non-linked stuff as well, at least if it's been up for as long as several years...

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)