GUFF2
My Photo

« We had a blogiversary! | Main | Jag heter Lukas Högdahl! »

September 09, 2004

Comments

jukkahoo

Jumaleishön!

Jätkäthän pelaa kuin joukkue, suunnitelman mukaan ja ilman perinteistä paniikkinappulan painamista! Tästähän voi tulla vielä vaikka mitä. Upea voitto jenkeistä joka tapauksessa.

ipa

En kommentoi jääkiekkoa, sillä odotan loppuotteluita liikaa. nam.

Mutta Rauta-ajasta: olen juuri käyttänyt Rauta-aikaa hyvänä esimerkkinä "tulkinnasta". Kannattaa lukea ainakin Haavikon Rauta-ajan ensimmäiset 32 sivua- Kirjassa kyseessä on äärimmäisen lyyrinen ja feministinen tarina Ainosta, isänsä ja veljensä insestin uhrista joka hukuttautuu sen jälkeen kun Väinö, vanha mies on hänet maannut:

23.
Niin hän menee kohta järven rantaan, yksin jäätyään, riisuu itsensä, kyyristyy itsensä ympärille, käsivarsin, ja menee järveen, ui, hukkuu.

Holmbergin tv-sarjassa tarinan päähenkilöiksi on nostettu Ilmarinen ja Väinö, ja Ainon hukuttautuessa paikalle pölähtää tuulikone tai helikopteri, veteen ryntää myös kylän väki ja lopulta paikalla on koko perhe, ja replikointi hukkuu tuuleen.

Mutta on sarjassa hienoakin: se on konkreettista kerrontaa, joka ei, kuten muutkaan barbaarielokuvat juurikaan hienostele.

Mutta mitä tämä tarkoittaa?: One of these days I'm going to start talking about the idea of organising a Finnish sf-con with a fee.

;-)
ipa

Manu

Kun näitä sivuja lukemalla on hyvin pysynyt perässä urheilumaailman tapahtumissa (mm. Super Bowl, taitoluistelun EM-ja MM-kisat, futiksen EM-kisat, lätkän SM-loppuottelut ja nyt World Cup) niin pikkasen ihmettelen minne unohtuivat olympialaiset? Oltiinko sitä kesämökillä kalassa tai metsällä sienessä elokuussa?

The comments to this entry are closed.