GUFF2
My Photo

« SF Pöytäjääkiekon SM-kisat 2005 | Main | UK elections »

April 29, 2005

Comments

Marko

En taida jaksaa matkustella vappuna kännisten ääliöiden seassa, joten jäänen kotiin seuraamaan matsia, mutta vakaa aikomukseni on ilmestyä seuraamaan sitä maanantain ottelua. Eli toivotan kaikille kisastudioon ilmestyville näin etänä.

Happua Vappua!!

Sini

Happua vappua ja liittykää vielä Risingin Snickers Manager -skabaan!
http://www.risingshadow.net/phpBB2/viewtopic.php?t=4990 Tuosta lisätietoa.

jukkahoo

Kiitos edelleen samaa ja Molvania ilmoittautuu mukaan snickeroimaan.

Veriveli

Happua vappua vain sinnekin. Ei tästä matsista tule kyllä kuin 3-0. Sen verran velttoa menoa 5 minuutin kohdalla.

Uskalsin muuten eilen taas vaihteeksi ryhtyä parisuhteeseen. Onnea minulle ja hänelle.

jukkahoo

Onnea ni maar kauhia pal ja runsaasti! Happua vappua ja muutenkin.

Ben

Happua Vappua! (Mulla ei olekaan krapulaa, lällälläää!) Ja onnea myös Herra Hoon veriveljelle!

Tero

Hannu, sä tarviit selkeästi kanssa oman blogin, missä muut sitten voivat kertoa henkilökohtaisia asioitaan kommenteissa. Niin, ja vappua vaan. Krapula, mikä krapula muka...? Ehkä jonain päivänä vielä oppii, että kuohuviini ei vaan sovi mulle.

Veriveli

Tero, sä voisit vähitellen rakentaa sen äksyjen blogin, jonne sit vois kaikkien ärsytykseksi kirjoittaa ärsyttäviä juttuja.

Niin ja kiitos onnitteluista.

Manu Paavola

Tässä onkin minulle sopiva topikki ja ajankohta kansainvälisten jääkiekkoturnausten kritisoimiseen. Vertauskohdaksi otin rugbyn, koska lajeissa on suunnilleen yhtä paljon huippumiata, mutta silti rugbyssa mielenkiinto säilyy paljon paremmin.

Rugby:
World Cup: Järjestetään joka neljäs vuosi. Lajin ehdoton huipputapahtuma, jonka pelaajat haluavat voittaa ja fanit nähdä.

Six Nations Cup: Joka vuotuinen 6-maan "Euroopan mestaruusturnaus", mukana Englanti, Irlanti, Skotlanti, Wales, Ranska ja Italia. Jos voittaa kaikki ottelunsa saa Grand Slam tittelin, ja paras saarivaltakunnan joukkue voittaa Triple Crownin.

Jääkiekko:
World Cup: Järjestetään joka 8-, 4-, 3- vuosi, tai ilmeisesti jopa vuosittain, ihan riippuen siitä mitä NHLPA päättää, ja mikä tilanne on lakon suhteen. Osallistujatkin valitaan ilman karsintoja. Joillekin tavallisille eurooppalaisille katsojille MM-kisat taitavat olla isompi juttu, kun eivät aikaisemmin Cupista muista kuullensakaan ja ottelutkin tulevat yöllä.

Olympialaiset: Järjestetään joka 4-vuosi ilman parhaita pelaajia, tai sitten 12-päivän Slovakiaa syrjivänä miniturnauksena, mikäli se NHL:n omistajille käy. Kukaan ei tiedä vielä ketkä voivat pelata Torinossa tai ketä kiinnostaa Torinossa pelaaminen.

MM-kisat: Pelataan joka vuosi ilman suurta kiinostusta Pohjois-Ameriikan lehidstöltä tai USA:n pelaajilta. Tunnetaan myös Kansainvälisen Jääkiekkoliiton Mestaruusturnauksena. Nykyään myös osaa Ruotsin ja Suomen huippuja turnaus ei kiinnosta. Mutta kotimaisia tv-katsojia kylläkin. Jostakin syystä.

Tero

Hannu: äksy-blogi on ollut pystyssä jo kuukausikaupalla. En vain ole kertonut kenellekään. Ärsyttääkö jo?

Veriveli

Tero: Joo, ärsyttää. Ja varmaan ärsyttää tämän muffinsiblogin kommenttien lukijoitakin kohtapuoleen, jollei jo. Hyvin toimittu. Olen ylpeä susta. Meilaa mulle osoite ja tarvittavat tunnukset ja taikasanat, niin alan tuottaa sisältöä.

Tero

Hannu: sitä saa, mitä tilaa.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)