GUFF2
My Photo

« Horsing around | Main | Hyvää Joulua! »

December 17, 2005

Comments

Teemu

Tulossa ollaan, molemmat.

Marko

Luultavasti ilmaannun paikalle, mutta tuo sushin syönnin jätän vähemmälle, saatan toki maistaa taas kerran ja todeta ettei makuni ole muuttunut. Eli muonituspuolella minua ei kannata noteerata kovin merkittävästi ;)

Veriveli

Häpi häpi zoi zoi.

En ilmaannu paikalle taaskaan (ehkä kahden vuoden kuluttua, jos kutsutaan), mutta osanottoni ikääntymisen johdosta kaikesta huolimatta.

Omppu

Pitäkää hauskaa! Valitettavasti en pääse paikalle (kuten en aikaisemminkaan).

Anna

Minä saavun kera kahden pikkutermiitin. Lapsia ei kannata laskea sushivahvuuteen. Tuomme omat pullot ja lihapullat.

johanna

Tulisimme mielihyvin, mutta kersoilla on flunssaa. Harmin paikka! Olisipa muuten joskus hauska nähdä, miten Katjalla ja Viivillä synkkaisi keskenään...

jukkahoo

Jåhhåhhåå! Tervetuloa, kansalaiset!

Ostin tänään myös riisipaperia (sellaista syötävää) ja ajattelinkin sen innoittamana paistella huomenissa myös jonkinlaisia kevätkääryleitä, niin liha- kuin kasvisversioina.

Ja saa tulla kahdenkin vuoden päästä, silloin on ehkä isommat pippalot! Tai sitten ehkä jossain maaliskuun puolessa välissä, kun on meidän perheen edustajien 40-vee päivien likipuolivälinpaikka. Olisiko siinä idusta?

Anna

Uppista. Laitankin minun ja pikkutermiittien visiitin statukseen ehkä.

Elämä on.

Toni

Onnitteluni! Pitäkää kivat bileet! Valitettavasti jää työkiireiden takia väliin. Rock!

Tero

Onnea vaan täältäkin!

Ben

Johoo! Onnea täältäkin muuttoremppaymshässäkän keskeltä!
-Ben & Susanna & piskit-

jukkahoo

Heleijaa! Jubelit olivat hauskat ja ruokakin näytti kelpaavan. Suunnitelmani räppiäisten "nauttimisesta" tänään koki sen verta kovan kolauksen, että olin pakotettu ostamaan maksaa kaupasta. Ensi kerralla kutsun kyllä ihmiset vasta samana päivänä, niin eipähän tule liikoja porukoita.

Ei vaineskaan, hauska oli huomata että monella oli vielä aikaa joulukiireiltäänkin ilmestyä paikalle. Tai olla yhteydessä teleoperaattorin välityksellä. Erityisen ISOJA kiitoksia Paulalle paistovahtina toimimisesta, sekä urhoollisille sushin käärijöille Teemulle, Mekulle, Otolle ja Jusanderille! Sekä tietenkin rouva Polvinen nuoremmalle, jonka heleä hymy on varmasti kuuri nyt hieman vaivaantunut, kun en aikaisemmin ole häntä muistanut kehaista... Heh heh, hieman huumoria tähän...

Armaani oli jälleen kerran aivan ihana! Rakkauteni kolkuttelee jo hyvän maun rajoja, mutta menköön: KYSS!!! I'm Jukkahoo, mahtava MUAHH-mies! I kiss you! Dahling!

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)