GUFF2
My Photo

« Olympic Knitting roundup | Main | Does dragging someone kicking and screaming into the 21st century count as kidnapping? »

March 18, 2006

Comments

Juri Nummelin

I'm fucking starving when I read about your sandwiches... Mine fades into obscurity compared to those... And yeah, the Porian (?) Morrocan bread is great.

Marko

On muuten jo muutamaan otteeseen ollut tarkoitus kysyä sitä viikonpäivää jolloin tuota marokkolaista saikaan s-marketeista? Kun nykyään käyn pääosin eräässä valintaladossa, en ole nähnyt tuota enää aikoihin joten mielelläni osuisin paikalle sopivampana päivänä.

Tarja

Markolle tiedoksi: marokkolaista löytyy S-marketeista torstaisin. Tunnelin ässästä sitä on löytynyt joskus myös muina päivinä.

jovain

Kiva meemi! Minun suosikkileipäni perusmallissa on ruisleipää (reissumiestyyppistä, Oululaisen ruisrevitty oli aikoinaan parasta), sipaisu levitettä, sitten Kallen mätitahnaa ja päällimmäisenä kerros kurkkuviipaleita. Väkevässä versiossa kurkkujen alla on tuoreen valkosipulin palasia (ei ikinä valkosipulimurskaa). Jos valkosipulia tuli liikaa, eikun lisää kurkkuviipaleita ja päällimmäiseksi siivu sinileimaa tms mietoa juustoa. Luksusmallissa kuorin kurkun ja otan siitä juustohöylällä ihan ohuita siivuja. Mustaapippuriakin voi ripsauttaa mukaan. Nam!

Short version: rye bread, Kalle's kaviar and some tiny slices of fresh garlic, then cover with cucumber slices.

Teemu

Kaksi isoa rieskaa, väliin mustapippurituorejuustoa, kylmäsavuporoa ja tuoretta salaattia.
Sitten leikellään sopiva määrä siivuja ja jaetaan ympärillä kuolaaville kavereille. Kevyttä ja hyvää.

Mekku

Reissumiestä, maustamatonta Koskenlaskijaa ja meetwurstiviipaleita. (Nautitaan päivän vaelluksen jälkeen, kun retkikeiten porisee ja teltta on pystyssä ovi kohti auringonlaskua.)

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)