GUFF2
My Photo

« I got meme'd | Main | Motor Sports »

March 28, 2006

Comments

Teemu

Olisipa hauska tietää, missä vaiheessa kysyjä tajuaa Jukan vedättävän... Joka tapauksessa itseäni risoo aika ajoin, kun arvostelukappaleena joutuu lukemaan oikeasti Tammisalvan tasoista tekstiä.

Sini

Mitä, minäkö? Minähän laitoin siihen että sulta voi kysellä yksityisviestillä tarkempia tietoja, jollei siitä toisesta ketjusta riitä apuja. Siirrän seuraavat vastaavat sitten Leikkinurkkaan, olisiko se parempi?

jukkahoo

No niin, miten tämän sanoisin...? Olen nimittäin saanut yksityisviestin koskien tuota "esittelemääni" kirjaa.

Ihan järkevästihän sinä tuossa toimit, ei siinä mitään. Välillä sitä kyllä toivoisi että moderaattorit antaisivat vitsin jatkua hetken pitempään, jotta jotkut muutkin koiranleuat ehtisivät ns. jatkaa tarinaa.

Nimim. "Odottakaahan vaan aprillipäivää!"

teemu

Ai niin, aprillipäivä... Käy jo nyt Saria sääliksi, Jukalla kun on tuo pakkomielle aprillipiloista. Taannoin tästä taidettiin käydä keskustelua oikein pidempäänkin, kun "eräällä taholla" katsottiin aprillipilan paljastamisen osoittavan huonoa makua :)

Sini

Pitäisikö sut bännätä Risingilta aprillipäivän ajaksi? Ai niin, onkohan meillä jotain suunnitelmia tänä vuonna? Jollei niin saat vapaat kädet, mun puolesta siis ;D

Marko

Kun kyseessä on Jukka niin aprillipäivänä vastuu siirtyy kyllä saman tien kuulijan/lukijan huoleksi. Ja aina välillä vitsi saattaa jatkua vielä pari päivää aprillipäivän jälkeenkin... Eli ei Jukalle sulkuja, pilaan lankeavat syyttäkööt vain itseään (ja julmaa maailma joka NAURAA heille).

The comments to this entry are closed.