GUFF2
My Photo

« Joulukuun seitsemäs 2023 | Main | Joulukuun yhdeksäs 2023 »

December 08, 2023

Comments

Mikko S.

Omalla kohdallani tuo pimeän puolen houkutus ehkä kenties on konkretisoitunut toiminnaksi silloin, kun striimauspalvelut kuten Disney on kokonaan poistaneet omia tuotantojaan palvelussa eivätkä ole tehneet niitä millään muulla tavalla laillisesti saataville.

Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi Willow-sarja, joka poistui varmaan alle puoli vuotta sen jälkeen kun Disney+ sen palveluun lisäsi eikä tästä näyttäisi tällä hetkellä olevan saatavilla kuin epäilyttäviä kiinalaisia blu-ray-julkaisuja.

Fyysisten julkaisujen puute on muutenkin iso ongelma striimauspalveluiden tehtyjen sarjojen puolesta, koska osasta ei ole saatavilla lainkaan fyysisiä julkaisuja, jotka omalla kohdalla ovat taas alkaneet osoittautumaan hankkimisen arvoiseksi juurikin tämän hyvin epävarmaksi käyneen tilanteen vuoksi. Siinä mielessä Aleksi oli ihan oikeassa puhuessaan piratismista "palveluongelmana".

jukkahoo

Vaikea tässä on tuomita, kun on joskus toimintaan mahdollisesti syyllistynyt edes pienimuotoisesti, mutta toivoisi toki, että jos nyt tässä tosiaan pitää maksaa kaikista suoratoistopalveluista erikseen, niin kyllä sitten olettaisi, että kaikki olisi myös tarjolla.
Ja puhut toden sanoja, joita kävimme läpi ennen nauhoitusta Aleksinkin kanssa ja jotka allekirjoitan myös. Siksi tuonne hyllyyn tuleekin edelleen ostettua kaikenlaista kivaa, jota ei välttämättä ole vielä, muutamankin vuoden omistamisen jälkeen, edes avattu muoveista.
Mutta kuten sanoin, kaikkea sitä kivaa, jota on joskus nähnyt, ei ole mahdollista omistaa, vaikka siihen varallisuutta olisikin. Mainitsiko joku The Secret Adventures of Jules Verne?

The comments to this entry are closed.